Видеото со фраер кој скока преку столпчиња за да покаже колку е вешт, всушност покажа дека понекогаш не излегува се како што сакаме или планираме. Нему играта му се тресна од глава, а реално и не покажа никаква вештина.

Впрочем, доживеа непријатност кога скокајќи промаши едно од столпчињата и баш добро се тресна на „лошо“ место. Можеби неговата случка некому ќе му биде смешна, но нему сигурно не му било до смеење. Погледнете: