Инфлуенсерката Витни Буха од Чикао открила на каков проблем наишла за време на вообичаената процедура за вбризгување ботокс. Витни во последните три години неколку пати вбризгувала ботокс околу очите за да има совршени капаци и да ја одбегне појавата на брчки околу очите, но она што сега и се случило е нешто шт најмалку го очекувала.

Бидејќи покрај десното око и било вбризгано премногу ботокс Витни сега изгледа чудно, а едниот капак и е речиси затворен.

„Очајна сум. Не ме боли, но изгледа ужасно. Ботоксот ми направи таква штета што сега речиси и да не можам да го отворам десното око“, рекла Витни во видеото кое го објавила на Тик Ток.
@something.whittyEver wonder what botched Botox looks like? I’ll show you 😂 #botoxfail #botox #botched #botoxbeforeandafter #blondebalayage

♬ Do My Thang – Miley Cyrus