Месецот во кој сте родени кажува многу за вашите сексуални преференции. Затоа, погледнете што велат sвездите за тоа какви сте во кревет, и каква е вашата сакана.

Јануари: Родените овој месец се прилично изопачени, тешко е да се опуштат, но многу се упорни кога некој ги интересира. Сексот со овие луѓе е загарантирано посебно искуство.

Февруари: Претежно сте емотивно оддалечени, страствени и авантуристички во кревет.

Март: Секој што е роденден е во март, може да помине денови во кревет. Тие се врзуваат со оние со кои спијат, па сексот со нив е врв на интимноста

Април: Родените во април, никој не може да ги спречи кога некој ќе ги заинтригира. Имагинативни се, даваат се од себе во кревет, но набрзина им е здодевно од истото.

Мај: Луѓето родени во мај се едноставно незаситни во сексот. Сепак, за да се чувствуваат секси, им треба малку повеќе. Важна е просторијата, на пример, да биде украсена секси.

Јуни: Веројатно уживате да испробувате нови пози. Сексот е многу важна сфера во вашиот живот, па затоа честопати се препуштате на врели телефонски разговори и СМС-пораки.

Јули: Родените овој месец не можат да спијат со секого, тие мора да бидат емотивно поврзани со нивниот партнер. Затоа уживаат да ги задоволуваат другите.

Август: Ако сте родени во август, или сте многу себични во кревет или сте целосно посветени. Не сакате да ви кажуваат што да правите, но затоа сакате да се фалите со своите вештини.

Септември: Вие сте страствени, би пробале сè, но само ако сте емотивно врзани за вашиот партнер.

Октомври: Не брзате да имате секс, сакате да заведувате, вие сте романтични, па сè оди без проблеми во кревет со вас. Понекогаш внесувате малку страст.

Ноември: Посесивни сте, уживате во вниманието и секогаш сакате да се чувствувате посебно. Сакате да експериментирате во секс.

Декември: Вие сте креативни во кревет, сакате да играте разни улоги, забавни сте, но тешко е да се поврзе некој со вас.