Новинарот на Си-ен-ен Ману Раџу кој известувал пред почетокот на заседанието на Конгресот на САД се „прослави“ со видеото на кое води војна со штурец.

Имено, додека се подготвувал да се вклучи во програмата, Ману почувствувал како „нешто“ му шета по рамото, па тогаш сфатил што всушност се случува.

– О Боже, што е ова?! Имам ли нешто на себе? – вели Раџу во еден момент и се врти за колегите од студиото да го проверат.

А најинтересно од се е дека тој всушност го откри инсектот кога му дојде блиску до вратат, не и кога му шеташе по реверот од палтот. Погледнете го ова урнебесно видео: