Хуморот на овие простори никогаш не ни бил слаба страна, па дури и кога се огласите во прашање. Овој за продажба на автомобил привлекол посебно внимание во соседството.

Имено, сопственикот на половен автомобил решил истиот да го продаде, а вниманието го привлекол со помош на бабата.

– Автомобилот е исправен и редовно одржуван. Регистриран е. Го вози баба до пазар во недела и во среда до лекар, пишува во објавата.

Освен фотки од возилото има и од бабата, еве ја: