Потресната исповед на жител на Нови Сад во програма во живо на радио е тема број 1 на социјалните мрежи во Србија, а се работи за маж кој се пожалил на шефот и признал дека му се одмаздувал преку сопругата?!

– Не може да ме малтретира колку што можам да му ја е*ам сопругата, рекол во емисијата во живо на општа зачуденост на слушателите и водителите.

Станува збор за емисијата Антидепресив на радиото ТДИ. Иако на почетокот, како што може да видите и во видеото во продолжение, изгледаше како работникот да се јавува само за да се пожали на газдата, среде повикот се случи пресврт кој никој не го очекуваше.

 

Novosađanin, ispovest, šef, žena

– Нема што не правам. Тоа е и магацин, и утовар, и истовар, и возење – затоа што таму има некои коли. Работно време – бр. Сака да оди во викендицата, ајде оди. Сака да изгради викендица, можеш, нели? Можеш. Сакате слава? Не може слава. Сакаш да печеш прасе? Може, ајде печи, служи на гостите. Среде ноќ мора да бидеш достапен, не може да не се јавуваш на телефон итн. Кога ќе најде коњ што може да го јава, тој го јава. Може покачување? Никогаш. Слободен ден? Никогаш. Годишен? Не прашувај ни за тоа, мислам, како ти можеш да имаш годишен?… вели слушателот…