Сите судии де облечени во иста униформа, а вие треба да го најдете оној кому му недостасува еден клучен предмет – чекан!

– Посветувањето внимание на деталите е клучно за да бидете успешен адвокат, но колку сте добри во тоа ќе ви покаже оваа интересна мозгалка, пишува Дејли меил.

Авторите на мозгалката, адвокатската фирма Шмит и Кларк, ги предзивикала играчите да го најдат судијата, а рекордното време, според нив, е 38 секунди. Можете ли вие побрзо?

П.С. Нам ни успеа за 18, 25 секунди!