Ела Дворник, ќерка на популарниот Дино Дворник сними видео за Тикток во кое ги сподели своите искуства со поранешните момчиња.

Во краткото видео, Ела ги спомена имињата или прекарите на тројцата поранешни момчиња, иако работите што ги кажа за нив воопшто не се убави. Видеото е придружено со песна од Аријана Гранде.

„Оваа песна не трае доволно долго за да ги набројам сите трагедии“, напиша таа во описот на видеото, а потоа кажа нешто за нејзините поранешни врски.

„Мислев дека ќе завршам со Томислав, но тој сакаше да биде со девојка која не го сака“, рече таа.

“Матија ме отпиша бидејќи се приклучи на сектата Опус Деи, а јас сум Сатана. Дена ме изневери и ме тепаше и ми ја одржа најважната лекција во животот”, додаде таа, а потоа го спомена својот сопруг Чарлс.

„И така, благодарени на мојот сопруг кој дојде по сите нив и ме научи дека чекаат добри работи“, заклучи таа.

@elladvornikOva pjesma ne traje dovoljno dugo izredam sve tragedije 🤣 #thankyounext #balkan #hrvatska #srbija #bosna #hercegovina

♬ omg i feel famous – soph