Кога водите двоен живот, мали се шансите тоа да излезе како што сте замислувале, и во одреден момент ќе се најдете во тешка ситуација.

Затоа што секогаш ќе има барем една страна што ќе страда поради тоа.

Меѓутоа, ако се открие неверството на време, ќе бидете помалку повредени.

Секако, една од најлошите работи што можете да му направите на партнерот е да ја изневерите неговата доверба преку изневерување со друга личност.

Ако знаете дека едниот партнер го изневерува другиот, подобро е да му откриете на време, за работите да не одат предалеку.

Една девојка ја раскажа својата приказна човек дошол во златарницата каде што работела во тоа време да купи два веренички прстени. Наскоро после тоа, таа престанала да работи на тоа работно место, но сигурно сакала да открие дека има мажи кои се подготвени да водат двоен живот.

Како што открива таа, овој човек отишол толку далеку што планирал да им верува истовремено на својата љубовница и на својата девојка.

– Морам да застанам на страната на девојките. Овој човек купил два прстени, едниот за девојката а другиот за љубовницата. Мислам дека секоја девојка заслужува подобро – заклучи таа.

Нејасно е дали планирал да ги запроси двете и што очекувал понатаму, како ќе се одвива приказната, но сигурно нема да помине добро ако и двете разберат дека добиле прстени.