За мачките велат дека се зли! А ова видео всушност го докажува спротивното – дека ангелот чувар во облик на мачка прави се за да го спречи детенцето да се повреди.

Видеото за рекордно време станало вирално, а во него се гледа како малиот со рачињата се држи за балконската ограда и се обидува да се поткачи повисоко за да види што има надвор. Реакцијата на мачката која буквално го демне, е навистина неверојатна.

Погледнете: