И покрај тоа што постојат илјадници таленти за пеење, сепак како најголема желба да имаат токму оние кои немаат слух. Тие секогаш имаат потреба да запејат и да го покажат својот „талент“, а не само во своите 4 ѕида или под туш.

Но, овие четири другарки се чини дека заедно немаат толку талент дури ни како тие што ги гледаме по разните натпревари како „Идол“ или „Јас имам Талент“ кои паѓаат на првата аудиција.

Кога една ќе почне да пее, мислите дека таа е најлошата, но секоја следна девојка ве изненадува уште повеќе. По нивниот настап, слободно можеме да кажеме дека тие се најлошиот бенд на светот. Кога ќе запејат ви преостанува само да се фатите за глава.

Осмелете се да го погледнете и слушате крајот на видеото на почетокот на текстот, а дали станува збор за зафрканција или не, сами пресудете.

@2babygirl002😔✋🏼 ##fyp ##driverslicense ##sweden ##girls ##norrland

♬ Drivers license very emotional – Maja