Еден автомеханичар привлекол големо внимание меѓу корисните на социјалните мрежи откако открил што нашол за време на прегледот на еден автомобил.

Имено, станува збор за автомобилот на една девојка која истиот го донела кај него, а во кој тој открил уред за следење, што наводно го инсталирал нејзиното поранешно момче. 

– Девојката беше исплашена дека бившиот и поставил уред… Не мислев дека некој би можел да стори вакво нешто… Другар ти имаш проблеми, рекол автомеханичарот во видеото кое кружи по интернет.