Седењето во пеколно врел автомобил не само што е многу непријатно, туку може да биде и опасно за здравјето.

Тука не е важно дали имате клима-уред или не, овој трик ќе ви помогне да го разладите автомобилот што стоел на сонце за околу 10 секунди.

Оние што го испробале овој метод велат дека ја спушта температурата на возилото за десеттина степени.