Многумина не се ни свесни колку жените можат да бидат „волшебнички“ кога станува збор за шминката и менувањето на изгледот.

Една стјуардеса покажала како впрочем го менува својот изглед со помош на шминка и неколку „ситни“ додатоци. Ова оди до таа мера што таа го „пополнува“ носот, ги затегнува рабовите и уште нешто ситничко.

Таа пред камера симнувала еден по еден дел, а сигурни сме дека ќе осанете во шок кога ќе сфатите дека изгледа сосема поразлично без сето на лицето.