Каде што има храна за луѓе, нема животни, особено глувци. Не знаеме што се случи со овој биде ресторан, но не сакаме ниту да претпоставиме откако неколку глувци се појавија во витрината за храна.

Корисниците што го гледаа ова видео не можеа да го сокријат своето гадење затоа што оваа сцена не се случува секој пат.

Buffet at Charles de Gaulle Airport. Paris, France. from r/trashy

Секој го сакаше цртаниот филм „Рататуј“, но ова е премногу. Глодарите имаат место во природата, а не во храната.