Познато е дека во многу држави и некои религии, традициите  и верувањата наложуваат поинаков однос кон жените. Не секаде се дозволува некој премногу да и се приближи на невестата, а ако се обидете да го направите тоа лошо ќе поминете.

Корисничката на Твитер, Ренука Мохан сподели видео од венчавка во Индија, кое стана хит низ целиот свет.

Таа, го снимила моментот кога фотографот кој дојде заедно со младенците . Тој најпрвин го фотографираше младоженецот, на ред дојде невестата, но тоа не му се допадна на зетот.

Фотографот се најде премногу блиску до невестата, а кога ја допре по рамото, тоа беше премногу за младоженецот, па го удри силно по грбот.

Фотографот се збуни, но на крајот реакцијата на невестата ги воодушеви сите. Таа се изнасмеа на целиот настан кој можеше да помине многу полошо.