Хороскопските на кои ќе им „цветаат љубовта“ оваа пролет се Овен, Бик и Близнаци, пренесува index.hr.

Овен

Откако Венера влезе во нивниот знак на 21 март, романтичното време за Овен веќе е во полн ек.

Оваа пролет Овните ќе се чувствуваат многу оптимистички и уверени, доволно само да бидат подготвени за нова љубов, знаејќи колку вреди и што можат да понудат.

Бик

Романтичните Бикови секогаш се подготвени за љубов, а овој април ќе имаат бројни можности да ја остварат таа желба. Во средината на април, тие ќе се сретнат со нови потенцијални партнери, а веќе на крајот на месецот ќе почувствуваат која личност е соодветна за нив.

Близнаци

Близнаците ќе се снајдат најдобро на почетокот на мај, кога ќе има бројни можности за флерт, но и нешто посериозно. Најдобро време за љубов за нив ќе биде на крајот на месецот, кога ќе се случи сериозна промена во нивниот љубовен живот.