За влакно. Баш вака се опишува сцената од видеото во прилог, снимена во еден кинески град.

Во видеото се гледа некој кому среќата баш му е наклонета. Имено, на 7 април дошло до превртување на натоварен камион. И самата помисла на тоа како изгледа сцената делува страшно, а не па се биде сведок или учесник во трагедијата.

Што вели човекот кој буквално за влакно се спасил од сигурна смрт не е познато, бидејќи се уште не се огласил, но еве како изгледа од страна.

Погледнете ја оваа неверојатна сцена: