Голото женско тело има хипнотичка моќ над мажите. Кога жената ќе се соблече пред нив, тие забораваат на сè друго и сакаат да се препуштат само на сопствените задоволства, но и на задоволствата на партнерот. И што всушност поминува низ главите на мажите кога ќе видат  гола жена?

Многу жени мислат дека нивните партнери мислат на несовршеностите кои ги имаат на своето тело, но мажите дури и не го гледаат она што ние жените го доживуваме како маани. Прочитајте подолу што им поминува низ главата во тој момент.

1. Останете кул.
Кога жената се соблекува пред маж, без оглед колку пати ја виделе сцената, сè во неговото тело „дивее“. Се забрзува пулсот, крвта брза кон препоните, не можат трезвено да размислуваат. Тие не сакаат да остават впечаток дека никогаш порано не виделе гола жена, па затоа се обидуваат да останат пријатни и присебни, а всушност тие попрво би почнале да викаат од среќа и возбуда.

2. Обидете се да издржите.
Мажите достигнуваат оргазам побрзо од жените, значи не само што треба да се потрудат дополнително, туку мораат и да го одложат сопственото задоволство за да ѝпружат на женатазадоволство. Затоа, иако би сакале да водат љубов диво, понекогаш мораат да водат љубов во побавен ритам со кој, барем се надеваат на тоа, ќе можат истовремено да достигнат кулминација.

3. Кога би знаел што ја возбудува.
Не плашете се да ги насочите малку. Нивната работа ќе биде многу полесна кога ќе дадете повратни информации. Шепнете му ги вашите желби, поместете ги рацете онаму каде што сакате, преземете ја контролата и покажете што ве возбудува.

4. Баш сум среќен
Мажите едноставно ги обзема чувството на задоволство кога ќе видат  гола жена.

5. Зошто воопшто може да се чувствува несигурно?
Мажите исто така имаат свои несигурности, но сепак тешко можат да ги разберат женските „кочници“ кога се толку маѓепсани од женското тело. Ако жената ги покрие градите со рацете, се крие под јорган и не може да се опушти целосно, вистински маж ќе стори сé за да се чувствува добро. Овие несигурности навистина не им пречат на мажите, но дури и повеќе го сакаат тоа кога жената гордо им ја покажуваат целата своја убавина.