26-годишната Амбер Лук од Бризбејн речиси нема дел од телото на кој нема тетоважа, дури пред неколку години ги истетовирала и очните јаболка. Но сега, решила да ги покрие и да види како би изгледала без нив.

Вели дека тетоважите и помогнале во борбата со менталното здравје, а сега решила само на еден ден да покаже како би изгледала без нив.

– Не знам ни како да реагирам. Боже мили…, рекла и додала дека новиот изглед не и се допаѓа. Сепак решила и на мајка и да и покаже како изгледа со „обично“ лице и тело. Слична реакција имала и мајка Вики, која рекла: „Каде ми е ќерката?“