Гувернерот на аргентинската провинција Буенос Аирес Аксел Кицилоф на својот Твитер-профил поставил видео на кое се гледа баба која игра после примена вакцина.

Како што може да се види, откако ја примила вакцината бабата на воодушевување на присутните почнала да игра.

Лесно и е нејзе, нам до плачење ни е!

Kao što se može videti, nakon što je primila vakcinu, baka je zaigrala na oduševljenje prisutnih.