Српката аптекарка Ана го запали ТикТок со своите видеа, а особено машката популација, па сега сите се прашуваат во која аптека работи, не за друго да се купи некое апче од женава.

Во видеата Ана е во бел мантил, додуша малку и е тесничок, ама тоа не ја спречува да заигра и запее.

Впрочем, погледнете, па ако ви треба и вам некое апче и ако случајно ја најдете Ана пишете им на другите кои ја бараат под дрво и камен…

 

@anamilanovic23🔥🔥🔥Hej hej#fypシ #fyp #foryoupage♬ Ah,tugo, tugo – Elma
@anamilanovic23Ja leciti znam,ozdravices kadapoljubac ti dam…🤭💋#fyp #fypシ #foryoupage #balkan #croatos♬ Nema leka apoteka – Lepa Brena

 

@anamilanovic23💊💊💊#fyp #fypシ #foryoupage♬ Aspirin – Seka aleksic

И едно во слободен стил, без униформа:

@anamilanovic23💣💣💣#fypシ #fyp #foryoupage #balkan

♬ original sound – Svega Po Malo