Фотографијата која пристигна од Грција стана вистински хит на социјалните мрежи.

Авторката на оваа фотографија објавена на Твитер имено напишала дека не е задоволна од однесувањето на тамошните келнерки.

Имено, келнерката која ги служела им ги донела пијалоците со интересна порака.

На фотографијата се гледат две чаши сок, а на едната стои бројката 4, додека пак на другата која е наменета за сопругот на девојката стои срце и порака која гласи живели.

Според нејзината реакција јасно може да се види дека девојката не била воодушевена од однесувањето на келнерката.