Понекогаш перцепциите на жените и мажите за сексот драстично се разликуваат. Ова најдобро покажува каква е вашата врска, но и сексуалниот живот.

Можеби ова е најдобро опишано преку приказните за жените кои ги опишале најлошите љубовници во нивните животи.

Мислеше дека е најдобриот љубовник на светот

Се гледавме некое време, излегувањата беа духовити и интересни, многу ми се допадна и некако очекував дека нашиот секс ќе биде фантастичен. За прв пат, немаше ништо, но се чинеше дека секој пат станува полошо и полошо.

Траеше 30 секунди, по што ќе се свртеше и ќе ‘рчеше. Најлошото беше што тој беше целосно задоволен од себе и очигледно тотално незаинтересиран да ме задоволи. Му дадов сигнали, зборував на оваа тема, но тој целосно ме игнорираше.

Одлучив да направам нешто: Додека тој лежеше задоволен од себе, ги фрлив ќебињата и почнав да мастурбирам. Не ми беше грижа толку многу за оргазмот, туку за тоа да му покажам што стори, односно не го стори тоа. После тоа станав, се облеков и отидов дома, и тој ме погледна зачудено. Не разговарав повеќе со него. Јас можам да му простам на човекот што заврши прерано, но не можам затоа што тој навистина не се грижи за својата партнерка.

А сепак останав со него

Бевме во врска два месеци и секој наш секс не траеше во просек повеќе од три минути. Тој не можеше да се пофали со големината на „алатот“, што го влоши сексот уште полошо. Дури и денес не ми е јасно зошто останав со него два месеци

Секогаш има прв пат

Слушнав од пријатели за момци кои завршиле пред да се загреат, но јас никогаш не сум сретнала. До сега… Тој беше секси, убав и знаеше да ме заведе, па затоа мислев дека „ќе знае во кревет“. Како предигра, започнав со орален секс. Доживеа оргазам без тој да ме допре и веднаш потоа заспа. Никогаш повеќе не го видов.

И немаше секс

Се договорив со едно момче да се најдеме во неговиот стан, а сексуалната хемија меѓу нас беше очигледна. Почнавме да се бакнуваме и брзо се префрливме кон каучот. Но  немаше вистински секс. А не бевме тинејџери.