ТикТок е преполн со необични, но и многу интересни профили. Сопственичка на еден од нив е разиграна полицајка од Панама, која воопшто нема проблем да ја откопча кошулата, дури и во оние моменти кога е на должност.

Таа се истакна со атрактивно танцување и заведување, а сите видеа ги постави на ТикТок.

@thewomanpolixResponder a @princess.07_7 pero por supuesto que pude 🥰♥️🇵🇦♬ sonido original – Thewomanpolice

Сепак, сè уште не го открива својот вистински идентитет.

За време на танцот, таа обично носи маска, малку поради заштитата од коронавирусот и малку затоа што нејзините претпоставени не би ја препознале.

@thewomanpolixResponder a @kevinaguilarvallejo ARRIBA ESE ÁNIMO Y A RECUPERARSE PRONTO♥️, DIOS TE BENDIGA🙏🏽✨♬ 16 shots – 𝑩𝒂𝑩𝒚❥

Во секој случај, имајќи предвид колку провокативно изгледа, не би било чудно да ги соблече униформата и значката и да се нурне во некои други води.

@thewomanpolixResponder a @rdheredia099 AGRADECIDA INFINITAMENTE POR ESO, ESPERO TE QUEDES♥️// gracias a todos por cada comentario y disculpen si no alcanzo a rspd

♬ Throat – Gage