Златната и сребрена боја се гламурозен детал кој совршено одговара во празничните периоди. Дали веќе си замисливте кошница полна со златни и сребрени јајца на вашата велигденска трпеза?

Еве како да ги направите сребрените јајца:

Потребно ви е: варени јајца, алуминиумска фолија, белка или органски лепак. Деталната постапка погледнете ја во видеото…

Еве како да направите златни јајца:

Потребно ви е: варени јајца (кафени), течна боја за јајца. Погледнете ја постапката во видеото…