Регулаторната комисија за енергетика во текот на денот ќе донесе нова одлука за цената на горивата.

Предусловите се исполнети, ќе има нова одлука за цената на горивата, информираат од Регулаторната комисија за енергетика.

Вчера, поевтини мазутот, а цените на другите горива останаа исти.