На Твитер се појави оглас за продажба на стан кој ги шокираше корисниците на оваа мрежа. Имено, се работи за стан во соседството, поточно во Чачак, а токму огласот се стопи во морето на оние кои го носат предзнакот – нереални. Овој пат проблем не е цената, туку нешто друго – новиот бисер во лавината од вакви огласи е станот на Чачак кој се продава замислете без прозорци!

 

Самиот опис на огласот за продажба кој ги шокираше граѓаните гласи: – „Се продава двособен стан без прозорци!“.

Имено, станот има 59 квадрати, се продава по цена од 39.000 евра, но единствен и главен проблем е што нема прозорци. И станот е легален, изгледа убаво и уредно, а сопственикот во огласот додал дека не е важно што нема прозорци, се додека има вентилација.

– Чачанци смислиле решение за оние на кои им пречи погледот на градот во смог, пишува во твитот кој покрена лавина од коментари.

Чекај, нема ни аспиратор, праша еден корисник, додека друг додал: – Идеален стан за ден.

Доста смисла за хумор покажале и твитерџиите кои напишале дека поволно се продава затвор.