Хаос!

Вељко Ражнатовиќ жестоко ја коментирал подршката која Милена Радуловиќ која ја дала на босанскохерцеговскиот филм “Quo Vadis, Aida?”, на Јасмиле  Жбаниќ, номиниран за Оскар за најдобар филм вон англиско говорно подрачје.

Ражнатовиќ на Инстаграма поделил снимка во која остро го коментира потегот на Милена  – со објава на плакат за споменатиот филм за Сребреница, каде што дала своја подршка.

– Само вие величајте ги урбаните ликови, европејци и таа останата ст*ка, безбожници, што не веруваат во Господ Бог, што веруваат во се погрешно, се невистина. Што не почитуваат српски жртви и што одлучуваат да имаат удел во нешто што плукаат директно по нашата држава, по држава каде што пораснале и дедоти и таткоти и мајкати и цело семејство – почнал Вељко.

– За мене ти си дно! За да не кажам нешто што не е за на социјалните мрежи, ќе застанам тука, но ти си, Милена, едно дно – и порачал Ражнатовиќ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Radulovic (@milenaradulovicfp)

Инаку, критички и навредливи коментари на сметка на Милена почнале откога на својот Инстаграм поделила плакат на филмот “Quo vadis, Aida”. Воена драма на режисерката Јасмила Жбаниќ каде што играат и двајца српски глумци, Борис Исаковиќ и Јасна Ѓуричиќ.