Старлетата Станија Добројевиќ добила понуда да стане дел од порнографската индустрија. Имено, откако направила профил на една страница за возрасни, и се јавиле продуценти од Унгарија кои се подготвени да и платат 8000 евра за кусо филмче со дечко и Марко.

 

– Точно е дека сешто ми стига, но сепак такви филмови не снимам. Ова што го правам за Онли фанс ми се допаѓа затоа што можам да се снимам и фотографирам како сакам, а сепак да не е премногу. Секако дека ваквите понуди ми годат, но повеќе сакам кога сум сам свој газда, рекла Станија.