Американскиот претседател Џо Бајден падна по скали додека се качуваше во претседателскиот авион. Инцидентот се случил пред полетувањето за Атланта, каде што требало да се сретне со лидерите на азиската заедница по нападот на неколку салони за масажа.

Бајден (78) набрзо се созема од паѓањето на колена и продолжи да се качува по скалите од авионот.

Кога се качи на врвот од скалите, тој мафна со рака во знак на поздрав.

 

makfax.com.mk