Сите од нас присуствувалe на мнoгу различни свадби, со различни обичаии и различни ора, но до сега вакво прекрасно оро и ваков прекрасен играорец не сме сретнале. Музиката толку го понесе на овој стружанец што буквало се качи дури до таванот да игра.

Во продолжение погледнете за што станува збор: