“ЛУЃЕТО ДАВАА 10.000 ЕВРА САМО ДА ВЛЕЗАТ ВО ХОТЕЛ“ Нада Топчагиќ открила нови и непознати детали од роденденот на Ибрахимовиќ

19-10-2021

Нада Топчагиќ неодамна била гостинка на роденденската прослава кај славниот фудбалер Златан Ибрахимовиќ, а медиумите почнале да шпекулираат дека пејачката …