КАРТЕЛИТЕ ВЛЕГУВААТ ВО ВОЈНА! Командоси упаднале на брод со кокаин вреден 500 мил. евра, робата ја чекале Албанци и пола Европа

28-09-2023

Ирските власти се подготвуваат за избувнување на крвопролевање меѓу нарко-картелите откако специјалните сили на армијата на оваа земја ја извршија …