„Денес граѓаните ќе дознаат кои се кризните профитери во Македонија, аферата Броило ќе ги открие фирмите и профитерите кои се богателе на маката на граѓаните“

02-10-2022

Користејќи ги кризните состојби во државата, лица од власта на анти македонската СДС краделе од парите на граѓаните. Во Македонија …

Бектеши: Училиштата на регулиран пазар за непречено одвивање на наставата, јавните здравствени установи ќе ги снабдува ЕСМ по поповолна цена од берзанската

01-10-2022

Основните и средните училишта на територијата на цела држава, ќе бидат на регулиран пазар, без разлика што обврската за обезбедување …