Импресум – Vecer.mk

Информативен портал со дневни информации е во Топ 10 македонски информативни портали уште од 2004 година до денес.

Vecer.mk не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, кои се генерираат преку Facebook, Twitter и други. За нив важат правилата и условите на социјалната мрежа.

Главен и одговорен уредник:
Ивона Талевска

Уредници:
Александра Тимковска
Александар Трајановски
Сара Максимовска
Ивана Павловска

Систем администратор:
Nebula.mk

Правен застапник: Адвокатска канцеларија Анита Бегова

Издавач: MEDIANET LTD DOOEL Skopje

Vecer.mk е дел од MEDIANET LTD Skopje: Vecer.mk, Vesti.mk и Vesnik.com

[email protected], Member of IAB Macedonia