Маркетинг

Позиции и цени* на банери
Симни PDF

Тел: 078 300-800, 075 300-000
Максмедиа ЛТД Скопје
vecer@vesti.mk 

*Наведените цени се ориентациони. Крајните цени зависат од обем и динамика на огласување.