ДИНО МЕРЛИН

Живеам нормално, не се филмам!

Дино Мерлин кој деновиве престојува на црногорското приморје каде има неколку закажани настапи во едно интервју истакнал дека топлото време вооошто не му пречи затоа што ужива во високите температури.

Дино Мерлин кој деновиве престојува на црногорското приморје каде има неколку закажани настапи во едно интервју истакнал дека топлото време вооошто не му пречи затоа што ужива во високите температури.

Jас сум многу прецизен човек, во лето го сакам сонцето, во зима го сакам мразот. Не ми влијае времето на расположението и уживам во сите годишни времиња. Не сум голем хедонист, риба јадам ретко, живеам нормално и не се филмам. Мене можете да ме видите било каде и јас немам проблем со тоа да направам муабет со секој, јас сум обичен човек, не сум ѕвезда", истакнал Мерлин кој наскоро ќе ја забавува струмичката публика во рамки на манифестацијата "Струмица опен".

Поврзани

Најнови вести

Коментари