Жестоки прозивки на Јелена: Го видов Саша на мој настап, скока како младо јаре! Саша: Така е кога гледам стара кокошка

Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ направиле шоу во емисијата Ѕвездите на Гранд- Специјал. Тие редовно еден со друг се "прозиваат", но оваа ситуација стана урнебесна.

"Бев на настап на Јелена, а сега прв пат ќе славам Нова година после 20 години да знаеш, ќе дојдеме кај тебе и малку кај Ана. Ќе платиме кај тебе, а Мрка ќе плати кај Ана", рекол Саша , Ана се согласила а Карлеуша додала:

"Ајде нешто и ти да платиш, за промена", додавајќи уренебесна реченица:

"Она што беше интересно на настапот е да го видевте Саша како се фрла како младо јаре на модерни звуции на новокомпониран музички хип-хоп..., рекла

“Како младо јаре“?, прашал Саша

"Добре како млад јарец" рекла Јелена со смеење...

"Па јас како млад јарец бев на твојот настап и видов една стара кокошка , па веројатно таа сингерија се поклопила", одговорил Саша.

"Старата кокошка беше таква, а ти уште сега уплати за Нова година", заклулила Јелена и добила аплауз.

Поврзани

Најнови вести

Коментари