Познатите луѓе се само обични луѓе и баш како и сите прават секојдневни работи како што е и точењето гориво. Додуша поразлично е можеби тоа што им е „подебел“ паричникот и што кога одат по гориво некои од нив забораваат дека не се на сет, па јавноста може да ги види во малку поразлични изданија.

Ако сте се запрашале ако изгледа Ким Кардашијан или можеби Меган Фокс или Адријана Лима кога става гориво, погледнете ја галеријата во продолжение: