Ријана (33) е фотографирана во Њујорк во сина зимска јакна, која прилично чудно ја искомбинирала. Јакната ја облекла во комбинација со широки „износени“ панталони и бели сандали. На лицето носела маска, па фановите едвај ја познале – што заради јакната, што заради гардеробата.

Инаку, повеќе од очигледно е дека прилично е ослабена, па затоа и многумина искоментирале дека намести да се крие под широката облека, треба да ја покаже убавата линија.

Ријана пред неколку месеци организираше онлајн модна ревија „Savage X Fenty Show”, а благодарение на своите вложувања во модата и козметиката моментално е „тешка околу 600 милиони долари и една од најбогатите жени во светот.