ТОНИ ЦЕТИНСКИ:

Жена ми е презгодна, морам да ја чувам и да сум малку љубоморен!

Тони Цетински, кој неодамна имаше концерт во Скопје, во едно интревју открил дека неговата сопруга Дубравка ја освојува секој ден одново со внимание и почит и потенцирал дека со неа го пронашол својот мир.

Тони Цетински, кој неодамна имаше концерт во Скопје, во едно интревју открил дека неговата сопруга Дубравка ја освојува секој ден одново со внимание и почит и потенцирал дека со неа го пронашол својот мир.

Сопругата е духовита, знае да имитира и пее одлично. Секој ден ја освојувам со внимание и почит, а и таа го прави истото. Со неа успеав да го најдам својот мир во животот, а тоа ми е најважно. Сето ова друго е во ред - привлечност, страст, заљубеност, но мирот е на прво место", рекол Цетински и додал дека за еден брак да опстои потребно е да има и мала доза на љубомора.

Не знам кој е пољубоморен од нас двајца, но знам дека морам да внимавам на неа затоа што е презгодна и 15 години помлада од мене, па морам да ја чувам од мажите кои потајно ја посакуваат", прокоментирал хрватскиот пејач.

Поврзани

Најнови вести

Коментари