Социјалните мрежи вријатсо коментари за малата несреќа што ѝ се случи на претставничкатана Молдавија за време на настапот во финалето на Евровизија.

Во еден момент, на Наталија Гордиенко за малку ќе ѝ  паднел микрофонот од раката, но реагирала брзо, па несреќата поминала речиси незабележано. Сепак, меѓу гледачите има и такви со око соколово, па одма почнаа да коментараат.

Несреќата можете да ја видите на видеото околу 1:37 часот.