За инает на Северина урна куќа од милион евра

Милан Поповиќ ја урна куќата во која беше со вонбрачната сопруга Северина, а вилата ја изгради додека беше во љубовна врска со пејачката. Но, од пред три недели не остана ниту еден спомен од Северина, а овој инает и каприц скапо го чинел Милан Поповиќ со оглед фактот дека градежната вредност на куѓата е над еден милион евра, а пазарната вредност и е повеќе од два милиони евра, Милан ја срамни со земја за да немал никакви спомени што го потстеуваат на неа.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари