Марина Туцаковиќ, за оние кои не знаат, е текстописец и сопственик на најголемите хитови на просторите на екс Југославија. И да, таа е еден од најпознатите, но и најскапите.

Во една прилика пејачката Неда Украден открила кој е најскапиот стих кој на Марина и донел неверојатни 100 000 евра.

„Песната ми ја напиша покојниот Ѓорѓе Новковиќ и ние неколку пати се скаравме околу насловот. Прво ја нарековме „Јоване, зора је“, па „Милане, зора је“. Последната и конечна верзија е „Зора је“. На крајот и се јавив на Марина која напиша само еден стих, а тоа е: „Суза се из ока канула“. Нејзе тој стих и донесе преку 100 илјади евра“, раскажала Неда во една прилика.