Откако е соопштено дека Светлана Цеца Ражнатовиќ е нов член на жирито во натпреварувачкото шоу во ЅГ многумина се прашувале како ќе се снајде во таа улога и дали ќе биде добро прифатена од страна на останатите членови на екипата.

После првото снимање на популарното музичко натпреварување Цеца за медиумите изјавила дека било пред се пријатно и забавно, пренесува гранд онлајн.

Објавено е видео од снимање на првата епизода од новата сезона од најпопуларното музичко натпреварување, од каде може да се заклучи нејзиното расположение за време на снимањето.