Пејачот Владо Георгиев изгледа сериозно се уверил дека Земјата е рамна плоча. Тој на социјалната мрежа Х објави фотографија од морето за која вели дека ја зумирал 48 пати.

„Тој е заоблен колку што е тркалезен, и тоа преку 48x зум“, напишал пејачот.

Коментарите под објавата се смешни.

Георгиев не се шегуваше, потврди во една прилика при посетата на медиумите кога праша зошто авионите од Јапонија не летаат до Њујорк преку Тихиот Океан.

Image