Викторија Бекам (47) гостуваше неодамна во емисијата „Добро утро Америка“ каде зборуваше за семејството, делеше совети за убавина и зборуваше поранешниот бенд Спајс грлс, но нејзините фанови сепак се концентрираа на друг детал.

– Јас сум голем обожавател на Викторија, но она што го направи со своите усни е огромна штета – напиша еден витерџија.

Викторија видливо ја зголемила горната усна, па многу нејзини обожаватели мислат дека сепак таа претерала.

– Изгледа како да има алергиска реакција, навистина не знам зошто луѓето така си го уништуваат лицето. Изгледаше навистина добро пред тоа!

Бекам носеше жолти трапезни панталони, црвена блуза со црни ракави и високи црни потпетици.