Глумецот Милош Биковиќ порославува 34.роденден, а по тој повод се огласил и на Инстаграм.

Имено, тој со своите следбеници поделил спомени од детството. На фотографијата е се мајкаму Марија, на која јавно и се заблагодарил.

“Им благодарам на сите. Посебно на оваа девојка“, напишал Милош.

Биковиќ честопати истакнувал дека мајкаму е најголем подржувач во неговиот живот. Покрај глумата, неговиот приватен живот привлекува големо внимание во медиумите, и малку е познато дека има брат Александар кој пред неколку години се замонашил.

После смртта на таткото на Милош 2006. година најголемиот терет во семејството се случило во најчуствителниот период во растењето на глумецот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)