Веста дека Џоле Џогани ја изневерил својата сопруга Весна, и за тоа постои наводен видео доказ, одекна како бомба во соседството, но таа има објаснување и тврди дека нема ни Н од неверство и дека се е масло на медиумите кои сакаат да им се одмаздат.

– Џоле не ме изневери. Тоа не беше бакнеж за неверство, тоа е наша пријателка и блиска долгогодишна соработничка која во тој момент, на тој начин (со бакнеж во образ – нов. заб.) му се заблагодари што Џоле и помогна, му однесе телевизор на брат и. Да бидам искрена со таа вест мене ме ставија во непријатна ситуација да морам да демантирам. Постојат луѓе кои поверуваа во тоа и оние кои не, искрена да бидам затоа ја користам еве и оваа прилика да кажам дека тоа не беше маркетинг од наша страна, ниту неверство, искрена е Весна.

А што уште кажа погледнете во видеото во продолжение: